Camping 't Zeeuws Knoopje

Camping 't Zeeuws Knoopje

Camping 't Zeeuws Knoopje

We verwelkomen u graag

Over ons

Wij zijn familie Geschiere en runnen al meer dan 25 jaar onze camping. We krijgen energie van de connecties met onze gasten, het vertellen over onze gewassen, het samen buiten zijn en genieten van de kleine dingen.

Benieuwd naar ons verhaal?

Wij vertellen graag meer over wie wij zijn en de plek waar we wonen. Ons bedrijf is namelijk een echt familie bedrijf en is door verschillende generaties opgevolgd. Daarom steken we ook graag onze liefde en aandacht in onze boerderij en omgeving. Graag willen we dat iedereen zich hier fijn voelt. We creeƫren graag een plek waar je tot rust kan komen en in contact kan zijn met elkaar.

Onze monumentale boerderij

Sinds de 18e eeuw wordt de boerderij bewoond door familie Bosselaar. De boerderij heeft nog een aantal monumentale gebouwen staan welke we met liefde onderhouden. Zodat deze karakteristieke kenmerken bewaard kunnen blijven. We vertellen graag meer over de geschiedenis van onze boerderij

Ons akkerbouw bedrijf

Rondom de boerderij en het dorp Aagtekerke zijn verschillende percelen waar we gewassen verbouwen. Deze 35 hectare grond bewerken we met onze eigen materialen. Om de grond in goede conditie te houden wisselen gewassen elkaar af per perceel. Elk jaar puzzelen we weer om een goed bouwplan te maken. We vertellen graag meer over onze gewassen.