Camping 't Zeeuws Knoopje

Camping 't Zeeuws Knoopje

Camping 't Zeeuws Knoopje

Wij houden van deze plek, u zeker ook!

Ons verhaal

We verwelkomen u graag. Omdat wij fan zijn van onze eigen woonomgeving delen we graag de leukste plekjes, restaurants, winkels en activiteiten met jullie. Op deze pagina alvast een selectie, maar dat is lang niet alles. Vraag gerust bij aankomst naar leuke to do's die bij jullie passen.

Wie zijn wij?

Marja

Marja runt de camping en de logeer-accomodaties van ’t Zeeuws Knoopje. In de zomermaanden organiseert ze gezamenlijke maaltijden met alle gasten en geeft ze excursies, waarbij ze vertelt hoe alles groeit en bloeit.

Adri

Adri is naast campingeigenaar ook akkerbouwer. Hij verbouwt aardappelen voor heerlijke friet, uien, suikerbieten, tarwe, gerst en graszaad. Ook is Adri graag aan het klussen en heeft hij zelf de accomodaties van ’t Zeeuws Knoopje opgeknapt.

Wij delen graag

Ons verhaal

Wie zijn wij? Sinds de 18e eeuw is de Boerderij bewoond door familie Bosselaar. Het leven draaide om het boerenbedrijf, waar vee werd gehouden en producten werden verbouwd. Familie Bosselaar en Geschiere wonen hier al drie eeuwen lang met veel liefde voor deze plek. Begin jaren 90 hebben Adri en Marja het bedrijf overgenomen van Adri zijn ouders. Het bedrijf is vervolgens uitgebreid met de camping ’t Zeeuws Knoopje! We vertellen jullie graag meer over onze fantastische plek.

Video afspelen

Sfeer proeven

In de zomer van 2020 hebben we meegedaan met het programma 'Onderweg naar de Regio'. Deze video geeft een goed beeld van de sfeer op de camping en de combinatie met ons akkerbouw bedrijf. We vertellen voor wie dat wil graag meer over hoe alles groeit en bloeit rondom onze boerderij.

Enthousiast geworden?

We verwelkomen u graag!

Op onze camping met 20 ruime kampeerplekken of in één van onze accommodaties waar u zorgeloos kunt overnachten. Onze boederij is voorzien van alle gemakken die uw verblijf relaxt en ontspannen maken. Kom tot rust!

Akkerbouw

Romdom de camping en boerderij hebben we zo'n 35 hectare akkerbouw grond waar we allerlei gewassen verbouwen. De gewassen slaan we na de oogst op in onze boerenschuur. Dit kunt u allemaal van dichtbij meemaken. Tijdens uw verblijf vertellen we hier graag meer over.