Camping 't Zeeuws Knoopje

Camping 't Zeeuws Knoopje

Camping 't Zeeuws Knoopje

Ontdek Zeeland

Onze streek

Zeeland heeft tal van attracties voor jong en oud! Ook hebben wij een selectie gemaakt van leuke activiteiten in onze omgeving Walcheren. Voor een hapje of een drankje buiten de deur hebben we een aantal tips voor u geselecteerd.

Wij delen graag onze tips!

Omdat wij fan zijn van onze eigen woonomgeving delen we graag de leukste plekjes, restaurants, winkels en activiteiten met jullie. Op deze pagina alvast een selectie, maar dat is lang niet alles. Vraag gerust bij aankomst naar leuke to do's die bij jullie passen.

ons dorp

Aagtekerke

Ons dorp; klein maar fijn en omringt door natuur. We hebben een supermarkt, restaurant, café, fietsenverhuur, manege en een grote speeltuin. In de zomer: bingoavonden, motorcross, trekkertrek, pannenkoekenfeest, ringrijden en volleybal.

domburg vakantie camping
strand

Domburg

Dé hotspot van de Walcherse kust! Badplaats Domburg heeft veel te bieden; terrassen, restaurants, winkels, weekmarkt, evenementen en kunst. Maar uiteraard ook het strand en de bossen rondom het dorp met allerlei mooie wandelroutes.

streek camping natuur
strand

Westkapelle

Een plaats die steeds meer in trek is! De robuuste dijk, het strand, het uitzicht op zee en het natuurgebied hier omheen. Het dorp heeft een aantal goeie restaurants, museum Het Polderhuis en je kunt de vuurtoren(s) beklimmen.

vakantie walcheren zoutelande
strand

Zoutelande

Inmiddels een populaire badplaats in Walcheren mede door het nummer van Blof. Je vindt hier allerlei leuke winkels, terrassen en een gezellige boulevard en is omringd door een prachtig duingebied waar je kunt wandelen, fietsen en mountainbiken.

streek camping oostkapelle
strand

Oostkapelle

Oostkapelle staat bekend om de brede stranden, duinen, natuurgebieden en de karakteristieke dorpskern. Hier vindt je veel horeca, winkeltjes en de weekmarkt. Verder is Oostkapelle omringt door natuurgebieden, zoals Oranjezon en De Manteling

streek camping walcheren
stad

Middelburg

Een bruisende stad met veel een rijke geschiedenis. Waan je langs allerlei monumentale panden van o.a. de VOC tijd. En ontdek allerlei leuke straatjes, winkels en terrassen in het gezellige centrum. Ook aan activiteiten, musea en ontspanning geen gebrek!

Wij houden van

Walcheren

Mooie brede stranden rondom het hele ‘eiland’. Knusse, kleinschalige polderlandschappen karakteriseren dit gebied. Ingeklemd tussen de drukke Westerschelde, de Noordzee en het Veerse Meer, een eldorado voor de watersporter. Historische stadjes als Middelburg en Veere en de vele gezellige dorpjes zijn zeker de moeite waard. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van wat er per plaatsje de bezienswaardigheden zijn.

streek camping oosterschelde

Onze tips voor een goed terras of restaurant

We hebben voor u de leukst plekjes op een rij gezet. Waar moet je nu echt zijn geweest voor een goed bakje koffie en taartje? Welke strandtenten zijn leuk om een middagje op het terras te zitten? Waar kun je het beste stoppen voor een lekkere lunch? En waar kun je heerlijk dineren? Wij geven graag tips!

Tips voor een leuke activiteit of dagje uit

Dagje regen? Daar weten we wel raad mee! Tips voor een leuk museum of binnen activiteit zijn altijd handig. Maar ook voor zonovergoten dagen hebben we leuke tips voor activiteiten. Op onze inspiratiepagina hebben we ze op een rij gezet. Voor dagjes uit met of zonder gezin.

streek camping walcheren