Camping 't Zeeuws Knoopje

Camping 't Zeeuws Knoopje

Camping 't Zeeuws Knoopje

Wij houden van deze plek, u zeker ook!

Kamperen

We willen graag dat onze gasten helemaal tot rust kunnen komen. Voor jong en oud zijn er voldoende voorzieningen op onze boerderij. Er is altijd iets te beleven op 't Zeeuws Knoopje.

Over onze camping

Onze camping is gelegen in een rustige omgeving en heeft 20 ruime plekken. Het toiletgebouw en recreatieruimte zijn het centrale punt en ontmoetingsplek van de camping. Niet alleen alle praktische elementen zijn aanwezig ook vindt je gezelschap en avontuur op ’t Zeeuws Knoopje! Er is altijd wel iets te beleven op ’t Zeeuws Knoopje! Regelmatig koken we samen met onze gasten een heerlijk maal of sluiten we een mooie zomeravond af met een kampvuur en een drankje. Wil je je energie even kwijt? Leef je uit op de skelters of trampoline. Daag iemand uit voor een potje tafeltennis! Op het speelveld kun je voetballen, korfballen en volleyballen. We heten u graag welkom op onze monumentale boerderij!

Wie zijn wij?

Adri is naast campingeigenaar ook akkerbouwer. Hij verbouwt aardappelen voor heerlijke friet, uien, suikerbieten, tarwe, gerst en graszaad. Marja geeft excursies en vertelt hoe alles groeit en bloeit. We fietsen dan van gewas naar gewas. Ook nemen we een kijkje in de schuren waar de producten opgeslagen worden. Kortom een belevenis voor jong en oud(er). Vera, Richard en Remy zijn ook vaak bezig op ’t bedrijf en betrekken de gasten bij hun bezigheden. Zo mag wie wil even mee op de tractor of grasmaaier.

Video afspelen

Overnacht in één van onze accommodaties

Wist u dat u ook kunt logeren op 't Zeeuws Knoopje? U maakt dan ook gebruik van alle voorzieningen op de camping. We bieden vier verschillende accommodaties aan: vakantiehuis, chalet, trekkershuisje, en caravan. Meer weten? Bekijk onze accommodatie pagina's.