Camping 't Zeeuws Knoopje

Camping 't Zeeuws Knoopje

Home - Our Blog

Tips van andere gasten

De beste tips zijn ervaringen van anderen 🙂

Benieuwd wat andere gasten doen als ze op ’t Zeeuws Knoopje verblijven? Zij vertellen hier meer over. 

Wat spreekt u aan in onze omgeving?

“Ben je op zoek naar een exotische bestemming dan is het Zeeuws Knoopje misschien niet vakantie waar je na een jaar werken je accu weer oplaadt. Maar als je op zoek bent naar rust, onthaasten dan is een vakantie bij Marja en Adri van harte aan te bevelen. Het begint al bij aanvang. Marja ontvangt iedereen enthousiast met koffie en een ruime kampeerplaats waarborgt een paar weken heerlijke vakantie. Het is altijd een beetje thuiskomen, want gasten komen vaak vele jaren terug. De gezamenlijke maaltijden zorgen voor een ontspannen gevoel waaraan je graag wilt meewerken. De Zeeuwse kust en landschap bieden volop mogelijkheden en de camping is voorzien van prima voorzieningen. We kijken er ieder jaar weer naar uit om onze vakantie door te brengen.”Jessie en Theo

 

“Dichtbij het altijd gezellig Domburg. Fietsen en wandelen, natuurgebieden waar volop vogels te spotten zijn. Je hoeft je niet te vervelen. Maar ook het pittoreske Aagtekerke met zijn supermarktje, fietswinkel en kado/bloemen winkel is leuk! Voor mij de bereikbaarheid naar het strand.”

 

“Prachtige natuur, zeer goede fietsverbindingen en de historie van Walcheren uit de VOC tijd is geweldig. Boodschappen halen we toch graag bij de plaatselijke middenstand: MCD, kaasboerderij, Kadoterie en fietshandelaar Joosse zijn voor ons prima!”

 

“Je zit dicht bij Domburg, waar een grote supermarkt is en erg leuke restaurantjes zijn. De fietsroute begint voor de deur en een fietstocht over het eiland met zoveel fietspaden is ronduit heerlijk. Middelburg heeft een prachtig museum in de abdij. De vvv heeft een prima stadswandeling. Ook Vlissingen met zijn boulevard is een beleving. Ook zijn er veel leuke kleine winkeltjes te vinden op Walcheren, waar je kan rondsnuffelen in allerlei “antieke” spulletjes. In de zomer kan je het en der vers fruit en groenten halen. Het is ook leuk om vanuit Vlissingen met de pont over te varen naar Zeeuws Vlaanderen. Dat kan alleen te voet of met de fiets. Op de Oosterschelde kan je zeehonden spotten. Iedere dinsdag is er een leuke markt in Veere.”

Also Interesting...

admin - september 10, 2022

Leuke fietsstop bij Vrij Zwanenburg!

Maak een leuke stop bij Farmshop Vrij Zwanenburg Bij knooppunt 22 van de fietsroute tussen Oostkapelle en Grijpskerke duikt de boerderij Vrij Zwanenburg op. Vanaf het fietspad door de bloemenplukrand zie je in de verte de Farmshop staan. En het …

Read More
streek camping oosterschelde
admin - augustus 2, 2022

Dagje op stap? Leuke tips!

Wat zijn de must sees in onze omgeving? We hebben een selectie gemaakt! …

Read More
admin - juli 31, 2022

Pluktuin Hof Hazenberg

Bloemen plukken en taart eten rondom een monumentale boerderij! …

Read More