't Varkenshokje

Bijzonder overnachten

Varkenshokje: overnacht eens anders!

Deze trekkershut is niet zomaar een huisje, maar een voormalig varkensstal! Sinds het voorjaar van 2015 bieden wij deze nieuwe accommodatie aan, ’t Varkenshokje. Dit bijzondere gebouwtje maakt deel uit van de monumentale boerderij. Ruim 50 jaar geleden werden hier voor het laatst varkens in gehouden. Daarna is het niet meer in gebruik geweest en is het gaan vervallen. Tot in 2013 de restauratie van ’t varkenshokje begonnen is en het weer volledig in authentieke stijl is herbouwd.

Dit huisje is geschikt voor vier personen en is ingericht met een luxe slaapbank, slaapzolder, inclusief bedlinnen, keuken en eethoek, terras met ruim grasveld ervoor. Voor het sanitair dient u gebruik te maken van de voorzieningen op de camping. Wel beschikt het huisje over een chemisch toilet.

We heten u graag welkom in ons bijzondere verblijf!

Reserveer 't Varkenshokje

trekkershut domburg

Wasmachine en Droger

In het toiletgebouw van de camping staan een wasmachine en een droger. Bij de receptie kunt u muntjes kopen voor het gebruik van deze machines. Waspoeder krijgt u hier gratis bij.

Gratis WiFi

Alle accommodaties en kampeerplekken hebben goede WiFi ontvangst. U kunt hier gratis gebruik van maken. We hebben een bekabeld WiFi-netwerk op de hele camping en recreatieruimte.

Verse broodjes & beleg op 500m

Op 500 meter van de camping is de Zuivelhoeve Aagtekerke. Hier kunt u iedere morgen verse broodjes en beleg halen. Daarnaast verkopen ze ook streekproducten uit heel Walcheren.

Sport, Spel & Skelters

Op ’t erf zijn skelters, fietsjes en traptrekkers te vinden. Op het speelveld staat de trampoline, is er een volleybal- en voetbalveld, korfbalpaal en wip. Wie van sjouwen en bouwen houdt kan samen met papa of opa bouwen aan een hut.

Kosten overnachting

Uw verblijf in ’t Varkenshokje is een unieke ervaring. Het trekkershuisje is een onderdeel van de monumentale boerderij. De trekkershut is van alle gemakken voorzien, zo heeft het ook een en chemisch toilet voor extra comfort. Het sanitair vindt u in het toilet gebouw op de camping.

€ 60/nacht
’t Varkenshokje 3 personen
  • tweepersoonsbedden, bedlinnen inclusief, keuken, terras, chemisch toilet
Bekijk beschikbaarheid
€ 50/nacht
’t Varkenshokje 1/2 personen
  • tweepersoonsbedden, bedlinnen inclusief, keuken, terras, chemisch toilet
Bekijk beschikbaarheid
€ 70/nacht
’t Varkenshokje 4 personen
  • tweepersoonsbedden, bedlinnen inclusief, keuken, terras, chemisch toilet
Bekijk beschikbaarheid
Elk jaar een andere vakantie! Voor de kinderen hoeven wij geen andere vakantiebestemming te zoeken dan 't Zeeuws Knoopje.
Familie Burg"thuis komen"

Reserveringsaanvraag