't Boerenhuis

Uniek vakantiehuis

Overnachten in een monumentaal boerenhuis

We weten niet precies hoe oud ‘t Boerenhuis is, maar er zijn elementen gevonden die aangeven dat er al een huis heeft gestaan in de 18e eeuw. Het huis is altijd bewoond geweest door familie Bosselaar. Het huis is rijk aan karakteristieke oude elementen, zoals bedstedes en oude tegeltableaus.

In de winter van 2015 is het linkerdeel van ’t Boerenhuis onder handen genomen. Met heel wat klus en schilderwerk is het een prachtig vakantiehuis geworden voor wie op zoek is naar een beleving. Het is een huis met een verhaal, wat tijdens het verblijf te ontdekken is.

Het huis is voorzien van alle gemakken. Op de begane grond een ruime woonkamer met oude bedstedes, een ruime keuken en badkamer met douche en wasbak. Boven is een ruime overloop en drie slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van elk twee eenpersoonsbedden. De tuin heeft een groot terras voor een drankje in de zon.

Reserveer

't Boerenhuis

Vaatwasser

De keuken in ’t Boerenhuis beschikt over een vaatwasser. Er zijn vaatwasblokjes aanwezig voor de eerst paar wasbeurten.

Koffieapparaat & Waterkoker

De keuken in ’t Boerenhuis beschikt over een koffiezetapparaat en een waterkoker. Voor de eerste bakjes koffie en thee zijn de ingrediënten aanwezig!

Oven & Magnetron

De keuken in ’t Boerenhuis beschikt over een combi magnetron en oven.

Terras

’t Boerenhuis beschikt over een groot terras, waar u heerlijk in de zon kunt zitten.

Bedlinnen

De bedden in ’t Boerenhuis zijn voorzien van bedlinnen, opgeschud en wel.

Handdoekken pakket

Bij aankomst ligt er voor iedere gast een handdoek in de badkamer.

Kosten overnachting

700/week
’t Boerenhuis april, mei, september & oktober
  • monumentaal huis, zes personen, bedden inclusief linnen, keuken met apparatuur, woonkamer met tv, badkamer, exclusief linnen. Exclusief schoonmaakkosten (€50,00).
Bekijk beschikbaarheid
840/week
’t Boerenhuis juni, juli & augustus
  • monumentaal huis, zes personen, bedden inclusief linnen, keuken met apparatuur, woonkamer met tv, badkamer, exclusief linnen. Exclusief schoonmaakkosten (€50,00).
Bekijk beschikbaarheid
600/week
’t Boerenhuis november t/m maart
  • monumentaal huis, zes personen, bedden inclusief linnen, keuken met apparatuur, woonkamer met tv, badkamer exclusief linnen. Exclusief schoonmaakkosten (€50,00).
Bekijk beschikbaarheid

Reserveringsaanvraag

Op dit moment hebben we geen beschikbaarheidskalender voor ’t Boerenhuis. Reserveringsaanvragen kunt u sturen naar info@campingzeeuwsknoopje.nl.

Let op: u kunt ’t Boerenhuis in de zomermaanden alleen voor een week reserveren, waarbij de aankomstdag en vertrekdag vrijdag is.