Camping nieuwsbrief 2019

2019 was een bijzonder gezellig jaar. Terugkijkend naar al de foto’s hebben we veel beleefd en veel gedaan. We vierden dat we 25 jaar de camping hebben. Dit hoogtepunt werd gevierd op 3 juli, met een Oranjemaaltijd voor de Oranje leeuwinnen.  Dat dachten wij, maar jullie hadden een heuse feestmaaltijd met muziek en anekdotes voorbereid. Geweldig, wat een verrassing. Mooi dat de dames later die avond wonnen en de finale mochten spelen.

Kampeerseizoen 2019

We hebben vaak gekokkereld en gekookt, elke 2 weken zaten we ’s avonds weer aan tafel. En vaak ook met live muziek, wat mooi. Dit jaar hadden we heuse stagiaires en hebben we die week elke dag gesport, gespeeld, geknutseld, en gekookt. Ook hadden we de rommelmarkt, het pannenkoekenfeest en kampvuur met marshmallows en popcorn uit het pannetje met lange steel. We zagen oude vertrouwde gezichten en onze nieuwe gasten voelden zich snel thuis. De sfeer was goed en fijn.

Kampeer-weer en oogst

Het weer was erg wisselend, soms te koud, dan veel te warm, hoofdzakelijk droog. Het was een hele zomer druk, totdat de Jazz klaar was op 22 september en het begon te regenen, toen was het seizoen ineens voorbij. Voor de gewassen op het land was het overleven. Te droog, dan te warm, later in september en oktober te nat om te oogsten. Maar de producten waren sterker dan we dachten, alles bleef toch groeien. De oogst is in fases gelukt, alles is eruit gehaald. Op dit moment hebben we zowel de aardappelen als de uien nog in de schuur zitten. Het erf is weer leeg, de bieten zijn opgehaald. Dus de winter kan beginnen.

Op naar 2020

Onze plannen voor komend jaar zijn al in uitvoering. Er wordt een kabel voor goed internet gegraven naar het midden- en achterveld, dus daar moet de wifi op sterkte komen. Dit jaar gaan we de speeltoestellen updaten en vervangen, dus er kan straks weer volop gespeeld worden. Vera woont sinds oktober samen met haar vriend Jesse in hun gerenoveerde huis in Westkapelle. Nu is Richard volop in zijn huis hier in Aagtekerke aan het klussen, dus ook hij gaat ons huis uit. Gelukkig hebben we Remy nog! We willen jullie allemaal een heel gelukkig en gezond 2020 toewensen en tot in het nieuwe jaar.

Groet Adri en Marja en familie.

 

 

 

Comments are closed.